Pracownik produkcji, pakowania i plastrowania

U W A G A  ! ! !
Aplikacje bez klauzuli zgody na przetwarzanie danych osobowych nie będą brane pod uwagę.
Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Branża: SPOŻYWCZA

Wymiar pracy: ETAT

Forma zatrudnienia: UMOWA O PRACĘ

Lokalizacja: SOSNOWIEC

Praca zdalna: NIE

Miejsce pracy dostosowane dla osób poruszających się na wózku: NIE


„TASMAN by SOD”
w ramach projektu skierowanego do osób
z niepełnosprawnościami, poszukuje pracownika na stanowisko:
Pracownik produkcji, pakowania i plastrowania

Jeśli:

  • Chcesz mieć stabilne zatrudnienie
  • Potrafisz pracować w zespole
  • Posiadasz książeczkę dla celów sanitarno-epidemiologicznych

Możesz pracować jako:

  • Pracownik produkcji – przy produkcji wędlin, pasztetów, kabanosów, dań gotowych, dań wegetariańskich lub przy obsłudze urządzeń do obróbki produktów wędliniarskich, wędlin i garmażeryjnych
  • Pracownik produkcji – przy plastrowaniu, pakowaniu i etykietowaniu naszych wyrobów

Co oferujemy:

  • STABILNE i BEZPIECZNE zatrudnienie na podstawie UMOWY O PRACĘ
  • Wynagrodzenie:  podstawa 4.300,00 zł brutto + premia uznaniowa
  • Pracę w systemie zmianowym
  • TERMINOWĄ wypłatę wynagrodzenia
  • BEZPŁATNE posiłki
  • Pakiet sportowy, system poleceń pracowniczych,
  • Opiekę medycyny pracy, ubezpieczenie grupowe
  • Paczki okolicznościowe

lub
Wyślij swoje zgłoszenie bezpośrednio na adres biuro@tasmanbysod.pl

Temat maila: Pracownik produkcji, pakowania i plastrowania

 Masz dodatkowe pytania?
Zadzwoń: 661 661 275

PAMIĘTAJ O DODANIU KLAUZULI

W przesyłanych aplikacjach prosimy o dopisanie następujących klauzuli w swoim CV:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w CV oraz załączonych dokumentach na potrzeby obecnych rekrutacji prowadzonych przez SOD – Paweł Janiszewski, ul. Rudnickiego 8a/3, 01-858 Warszawa, zgodnie z  art. 6 ust. 1 lit. a) oraz art. 9 ust. 2 lit a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych),

TAK/NIE

oraz

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w CV oraz załączonych dokumentach na potrzeby przyszłych rekrutacji prowadzonych przez SOD – Paweł Janiszewski, ul. Rudnickiego 8a/3, 01-858 Warszawa, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a oraz art. 9 ust. 2 lit a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

TAK/NIE

Pracodawca

Jeden z liderów branży mięsnej w Polsce w zakresie przetwórstwa. Specjalizacja w produkcji  szerokiego asortymentu przetworów mięsnych, doskonałych wędlin kanapkowych, wędlin suchych,  kiełbas, pasztetów oraz  dań gotowych,  a także w rozbiórce mięsa. W ramach struktury firma prowadzi ponadto produkcję karmy  dla zwierząt.

Skip to content