Pracownik produkcji, pakowania i plastrowania
U W A G A ! ! !
Aplikacje bez klauzuli zgody na przetwarzanie danych osobowych nie będą brane pod uwagę.
Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Branża: SPOŻYWCZA
Wymiar pracy: ETAT
Forma zatrudnienia: UMOWA O PRACĘ
Lokalizacja: SOSNOWIEC
Praca zdalna: NIE
Miejsce pracy dostosowane dla osób poruszających się na wózku: NIE
„TASMAN by SOD” w ramach projektu skierowanego do osób
z niepełnosprawnościami, poszukuje pracownika na stanowisko:
Pracownik produkcji, pakowania i plastrowania
Jeśli:
- Chcesz mieć stabilne zatrudnienie
- Potrafisz pracować w zespole
- Posiadasz książeczkę dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Możesz pracować jako:
- Pracownik produkcji – przy produkcji wędlin, pasztetów, kabanosów, dań gotowych, dań wegetariańskich lub przy obsłudze urządzeń do obróbki produktów wędliniarskich, wędlin i garmażeryjnych
- Pracownik produkcji – przy plastrowaniu, pakowaniu i etykietowaniu naszych wyrobów
Co oferujemy:
- STABILNE i BEZPIECZNE zatrudnienie na podstawie UMOWY O PRACĘ
- Wynagrodzenie: podstawa 4.300,00 zł brutto + premia uznaniowa
- Pracę w systemie zmianowym
- TERMINOWĄ wypłatę wynagrodzenia
- BEZPŁATNE posiłki
- Pakiet sportowy, system poleceń pracowniczych,
- Opiekę medycyny pracy, ubezpieczenie grupowe
- Paczki okolicznościowe
lub
Wyślij swoje zgłoszenie bezpośrednio na adres biuro@tasmanbysod.pl
Temat maila: Pracownik produkcji, pakowania i plastrowania
Masz dodatkowe pytania?
Zadzwoń: 661 661 275
PAMIĘTAJ O DODANIU KLAUZULI
W przesyłanych aplikacjach prosimy o dopisanie następujących klauzuli w swoim CV:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w CV oraz załączonych dokumentach na potrzeby obecnych rekrutacji prowadzonych przez SOD – Paweł Janiszewski, ul. Rudnickiego 8a/3, 01-858 Warszawa, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a) oraz art. 9 ust. 2 lit a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych),
TAK/NIE
oraz
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w CV oraz załączonych dokumentach na potrzeby przyszłych rekrutacji prowadzonych przez SOD – Paweł Janiszewski, ul. Rudnickiego 8a/3, 01-858 Warszawa, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a oraz art. 9 ust. 2 lit a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
TAK/NIE
Pracodawca
Jeden z liderów branży mięsnej w Polsce w zakresie przetwórstwa. Specjalizacja w produkcji szerokiego asortymentu przetworów mięsnych, doskonałych wędlin kanapkowych, wędlin suchych, kiełbas, pasztetów oraz dań gotowych, a także w rozbiórce mięsa. W ramach struktury firma prowadzi ponadto produkcję karmy dla zwierząt.